REBECCA TJÄDER

Publicerad 2012-01-31 17:56:16 i Jönköping,

I'm back in JKPG! Ganska precis hemkommen till morfar efter en förmiddag i skolan och en lång eftermiddag med bästa Rebecca över en fika! Vart en massa mysigt snack om gamla minnen, vänner och allt där emellan! Borde ses oftare än vad vi gör, saknar henne! Nu ska jag mysa ner i soffan med mjukis! PUSS

EXCELLENT

Publicerad 2012-01-29 23:49:02 i Shopping,

Idag har jag varit duktig. Började dagen med att åka till biblioteket för att hämta en ljudbok och så hann jag med att skriva ner lite Gerentologi också, ska fortsätt med det imorgon. Sen var jag hos my love och kolla handboll Serbien-Danmark och som alla redan vet så vann Danmark, men dom är ju riktigt bra sen innan. Efter det gick Dejan och jag till Poseidon för att äta "3-års middag". Gott, men vart mätt förtidigt..
Juste, sen påvägen från biblan tog jag en snabb runda på stan och glad är jag för det. Gick in på BikBok, hittade 70% rabatt på denna skönhet. Gissa om jag vart glad, som jag har letat. Kosta ord. 699kr men jag betala 210kr, helt klar värt det. Nu måste jag sova, en aningen trött. See Ya!!

TIKEI.SE

Publicerad 2012-01-28 22:15:57 i Make-up,

Fick ett nytt smink tips som jag funderar på att testa. Det är ett naturligt mineralsmink i enbart puderform, men det verkar som om att det håller. Var hemma hos Jessica igår för att plugga och hon visade mig sminket, på henne hade det suttit fint hela dagen även efter hennes träning satt en del kvar, men vad ska man förvänta sig efter träning liksom. TiKei heter sidan. Det går även att beställa hem prov för 10kr styck och penslarna, GUD så sköna dom var, värt att testa?!

TRÅKIGARE FINNS INTE

Publicerad 2012-01-25 16:05:13 i Diary,

Sitter på tåget och längtar tills jag får mysa med min pojkvän! Det är så tråkigt att bara sitta, jag kan inte heller skriva nått på Gerentologin eftersom jag inte har åhörar kopiorna, men man får göra det bästa utav det! Men åhhh så tråkigt det här är! Imorgon tar jag bilen och stannar till lördag. Har anatomi tenta, räknar inte med något jätte bra resultat, men vi får se, det ska ju tydligen vara min turdag då, så vi får se! Får väl kanske försöka hitta nått jag kan göra.

image description

FRIEND LIKE YOU

Publicerad 2012-01-24 22:02:01 i Diary,

Dagen har varit lång och nu är jag skapligt trött. Började med att jobb 10.30-15 och det gick bra, lite segt bara, skönt att ha såna arbetsdagar också, haha. Har plingat lite på gitarren, blir liiite bättre för varje dag och försöker hitta en låt att spela/sjunga när mor min bli 50 i sommar. Har också tagit en GRYMT lång och super skön promenad med min käraste vän Johanna, mycket bra prat, det gillar vi! Måste också fixa det där förbaskade träningskortet någon gång, dags att ta tag i det kanske. Imorgon bär det av mot skolan igen sen ska jag har massa mys med pojkvännen! Love!

SAY HELLO TO MY LITTLE FRIEND!

Publicerad 2012-01-23 23:24:19 i Diary,

Det här är den bästa present jag någonsin har fått. Jag skojar inte när jag säger att jag grät när jag fick den. Julklapp från Dejan. Har suttit nu och lärt mig Metallica - Nothing else matters, lätt. Snart slutar Dejan jobbet, då kommer han och hämtar mig så att vi ses innan jag ska vara i Jönköping konstant.. Sen imorgon jobba 10.30 - 15 och sen en power walk med min älskade vän Johanna!

ON MY WAY

Publicerad 2012-01-19 15:50:13 i Diary,

Hej Hej! Äntligen klar med sista uppgiften till psykolgion. På måndag börjar gerentologin! Sitter på tåget hem och lyssnar på 3 doors down. Känns bara att det "bara" är lite drygt 2 timmar kvar innan jag kan se skymten av norpan. Har också kommit på att jag MÅSTE köpa en ny dator snarast! Det får väl bli det ända köpet denna månad efter att alla räkninga är dragna. Sitter nu med Dejans dator eftersom han är den enda som har ett jävla word program i datan. Men han är så underbar och låter mig låna den sålänge i alla fall. Just nu känner jag att jag kan ta vilken dator som helst, bara man kan skriva på den så är jag nöjd, höhö. har också under dagen kommit på att jag måste börja träna, kick-box eller box överhuvudtagen vore hur kul som helst, men måste kolla över om min lilla ekonomi klarar av det och om jag kan få ihop det med den yterst lilla tid jag har på att göra allt. Allt kommer bli mycket lättare när dejan har fått iordning på sin lägenhet, så att vi kan flytta in! Yey!!

SOME WORDS TO SAY

Publicerad 2012-01-17 17:21:03 i Diary,

Har inte skrivit på ett tag nu, men har liksom inte så mycket att säga. Har ganska mycket i huvudet nu, skolan, renovering, inredning, bilen osv. måste säga att det behövdes nästan en vecka till i säfsen. Har tenta på torsdag så försöker koncentrera mig, men det är lite svår när man har massa inrednings ideér i huvuder samtidigt, eftersom det inte är så extremt stort hemma hos mig och dejan så krävs det ganska många smarta förvarings ideér, man vilj ju ha en så öppen planlösnings som möjligt på så liten yta som möjligt, dock kostar det, både på krafter och i plånboken, just so you guys know what's going on.

SOM JAG LÄNGTAR

Publicerad 2012-01-08 01:12:43 i Diary,

Just nu är det så tomt hemma i lägenheten. Hela köket är borta . Längtar nått enormt tills att blir klart! Grabbarna kämpar för tillfället förfullt med att få upp nya väggen. I fredags var dejan simon och gabbe och rev ner den gamla väggen mellan kök och sovrum. Idag så höll simon på med den nya väggen och oscar drog en del el. Just nu vet jag inte hur det ser ut, har knappt varit där.. Såååå skönt det ska bli när väggen är på plats och köket är klart! Hihi!

GOTT NYTT ÅR!

Publicerad 2012-01-01 12:53:39 i Diary,

Jahop, då äre 2012 då. Börjar året med lite snö och det känns ju inte helt fel, dock längtar jag till sommaren, 3 månader sommarlov och 2 veckor (minst) i Serbien! Ska man dra igenom 2011 lite fort så har det varit ett bra år. Började året med en riktigt bra säfsen resa med bara my love! Jag skaffade mig min första tatuering, jag tog studenten, vilket var helt underbart! Jag fick ett jobb som vikarie på Tuppens hemtjänst, och det är bland det bästa som hänt, mina arbetskamrater är dom underbaraste som finns, jag älskar att gå till jobbet varje gång! En annan sak som var helt otroligt detta år att jag kom in på högskolan i Jönköping, efter att ha varit 105 reserv! Sen har det väl inte hänt så mycket mer!

..men 2011 är det år jag verkligen har insätt vem jag är, och insätt vilka vänner som är värda att behålla. 2011 förlorade jag vänner som jag alltid hade vid min sida, men tillslut vet man inte riktigt om det var äkta eller inte, men 2011 har jag också funnit vänner som jag kan vara mig själv med, som är ärliga och som tar initiativ till att umgås, att träffa dessa är det allra bästa som hänt detta år!

God natt 2011, God morgon 2012!

 

Carolina Landberg

catl_

20år, från Norrköping

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv