WAKE UP TO SPRING / DESERT FLOWER

Publicerad 2011-12-28 18:46:53 i Diary,

Satt faktiskt och tänkte på en sak. Liya Kebede, model för H&M nya kollektion "wake up to spring" spelar Waris Dirie i filmen ""Desert flower" ("En blomma i Afrikas öken"). Måste säga att filmen är RIKTIGT bra och jag rekomenderar den starkt. Filmen handlar om en flicka som flyr från sitt hemland, somalien och kommer till London med hjälp av hennes mormor (tror jag). Hon växer upp som städerska i en somalisk familj och när familjen sedan lämnar London pga av krig i somalien får hon klara sig själv. Ruskigt bra film! Tycket att jag kände igen henne!

VÅRKÄNSLOR?!

Publicerad 2011-12-27 16:35:52 i Diary,


Vaknade imorse upp av att solen lyste igenom, kollar ut och det ser ut så här, plus att det var varmt ute?! Vad hände liksom. Det har inte hunnit bli 2012 och vårkänslor börjar redan smyga sig på. Nu är i alla fall julhelgen över och julsafton var den bästa någonsin! Dejan älskade sin present, som jag anade! Jag däremot började tjuta när han kom in med en fet gitarr in i vardagsrummet! Helt otroligt, vet inte hur länge jag har önskat mig än, och nu! ÄNTLIGEN! Juldagen däremot har en annan historia så den behöver vi inte prata om! Nu känner jag mig en aning sliten och ska sätta mig med psykologin, måste nu! Puss hej!

INNAN JULEN KOMMER

Publicerad 2011-12-23 23:03:50 i Pictures,

Julgranen är klädd och paketen ligger under. Gud vad jag längtar till imorgon. Börjar viserligen med att jobba fram till 16 med efter det blir det fort hem till Dejan och fira med hans familj, sen kl 18 ska vi äta jul mat hemma med min familj. Missar tyvärr kalle anka imorgon, men det kan man ju inte göra nått åt. Nu ska jag lägga mig, klockan är för mycket!

2 DAGAR KVAR TILL JUL

Publicerad 2011-12-22 11:29:29 i Diary,

Hade en riktigt trevlig kväll på Hugo igår med älskling, grabbarna och Angelica. Stod dock i kö i kanske mer än en timme och jag svär på Gud att jag inte hade känsel i fötterna när vi väl kom in! But I'm still alive! Har även, omedvetet fått en ny hårfärg, Vet inte om det syns på bilden, men det är askblont. Köpte solblont och det blir ask, varför?! Det vart i alla fall helt ok och ska lägga i lite ljusare slingor innan jul och nyår. Denna dag kommer endast gå åt till att stor städa rummet och läsa psykologin! Yey!!

image description

 

LANGUAGE AND THINKING

Publicerad 2011-12-20 20:43:27 i Diary,


Ännu en rolig bok att läsa! 48 sidor språk och tänkande, på engelska som ska vara klar läst och nerskrivet till den 5 januari. Wohoo! Tror jag kommer ha ganska fullt upp. Tack Lena för boken! Read now?! Yes!

TIDSFÖRDRIV

Publicerad 2011-12-20 18:41:57 i Pictures,

Sitter på tåget och det har stannat! Så jävla typiskt! Ska fika med Lena så fort jag är framme så nu hoppas jag att dom brassar på ordentligt! Hade lite tid över så rita lite och blev faktiskt nöjd !

 

PLUGG, MASSOR MED PLUGG

Publicerad 2011-12-18 17:22:56 i Diary,


Har suttit och läst lite nu, vet dock inte om jag har blivit mycke klokare än vad jag var innan. Måste sätta igång med anatomin och fysiologin, inget kul egentligen men jag måste, vill verkligen klara alla tentor nu i januari så slipper jag dom sen. Vill inte ha massa extra släpandes efter mig.. ikväll händer inte heller så mycket!

4:E ADVENT

Publicerad 2011-12-18 14:09:32 i Diary,


Nu är det bara en vecka kvar till jul! På tisdag är sista dagen i skolan innnan jullovet fram till den 4:e januari. Helt underbart. Fick också syn på att snön faktiskt har lagt sig och hoppas nu att det håller sig för nu kommer julkänslan fram lite mer!

THREE IN A ROW

Publicerad 2011-12-15 23:27:20 i Jönköping,

Well hello! Tänkt att sova nu, men för nöjets skull gör jag en uppdatering. Haft segaste dagen i skolan på länge, höll på att somna.. Har även fått redan på att jag har tre tentor i slutet av januari, bra början på nya året, Psykologi den 19:e, Omvårdnad den 21:e och Anatomi den 28:e. Ganska hetsig månad att börja med, så mitt jullov kommer bestå av renovering, plugg och kanske att jag till och med får in lite jobb, mer än bara dan före jul och jul! Dagen har i alla fall avslutats med film mys ihop med morfar, Beowulf gick på 6:an! Nu, god natt och sov gott!

LOVE LOVE LOVE

Publicerad 2011-12-13 20:30:38 i Inspiration,


Som jag har längtat efter denna kollektion! Imorgon blir det nog några klick, klick! Wonderfull! Ska egentligen sitta och plugga nu, men fan vad min lust är borta, var liksom taggad på tåget, men efter att jag hade somnat längta jag bara på att få krypa ner i sängen och kolla massa inredning. Imorgon har min älskade pojkvän bokat mysdag/kväll med mig tillsammans med chipspåsen och transformers, looking forward!

FAINT

Publicerad 2011-12-13 06:59:49 i Diary,

I am a little bit of loneliness, a little bit of disregard. Handful of complaints but I can't help the fact that everyone can see these scars. I am what I want you to want, what I want you to feel, but it's like no matter what I do I can't convince you to just believe this is real. So, I let go watchin' you, turn your back like you always do, face away and pretend that I'm not, but I'll be here 'cause you are all that I've got

I can't feel the way I did before, don't turn your back on me. I won't be ignored, time won't heal this damage anymore. Don't turn your back on me, I won't be ignored

I am a little bit insecure, a little unconfident, 'cause you don't understand, I do what I can, but sometimes I don't make sense. I am what you never want to say but I've never had a doubt, it's like no matter what I do I can't convince you for once just to hear me out. So, I let go watchin' you, turn your back like you always do, face away and pretend that I'm not, but I'll be here 'cause you are all that I've got.

DESTINY

Publicerad 2011-12-12 16:09:23 i Shopping,


Idag tatuerade Angelica in Destiny på sin rygg. Vart grymt snyggt! Längtar som fan till den 3 januari! Gick en sväng på stan och hittade myskläder till säfsen från GinaTricot och två kläningar på VILA. Där bland min nyårsklänning, GULD! Gillar egentligen inte guld, men den är fin när man kombinerar och så kan man faktiskt använda den i sommar. Den andra klänningen är också för i sommar egentligen man den är jätte snygg med ett par strumpbyxor till!

SPÖKE I MITT RUM

Publicerad 2011-12-07 10:23:21 i Diary,

Godmorgon Godmorgon! Jag vet inte vad som hände inatt, men gick på toa och upptäcker ett snyggt sår på låret.. Går in i rummet och kollar lakanet, blod! Va fan hände inatt? Det är ju inte så att man har vassa grejer i sängen direkt.. Vaknade också av att armen var helt bortdomnad!! Först trodde jag att det var Dejan som höll om mig, men han sov inte här inatt, så insåg jag att jag inte hade känsel i armen! Kusligt! Bra morgon?! Nepp och dagen kommer inte bli mycket bättre heller, plugg HELA dagen lång!

image description

 

MANÉSA

Publicerad 2011-12-04 15:02:04 i Diary,


Är hemma helt förstörd. Vart en salig blandning igår kväll.. Men eftersom det inte händer så ofta att man går ut för en, eller 3 drinkar så är det värt det. Satt först hos mig med lite dricka. Åkte till manésa och tog en, eller 2 drinkar. Gick till världensbar och sen hemfärd. Underbart! Stakars Angelica bara som gick upp och jobba 12 imorse.. En gyrmt trevlig kväll i alla fall, måste göras om. Love!

TRE POÄNG IFRÅN

Publicerad 2011-12-01 23:17:10 i Diary,

Haft en sjukt seg dag. Skolan var inget märkvärdigt. Segt som fan, kul var väl att man fick till bara mikrobiologi tentan. Var 3 poäng ifrån att få ett betyg upp, D! Sjukt segt! Kom hem och fick åtminstonde en glad stund med underbara Johanna, mysig fika på kungsgatan är aldrig fel, gossip gossip! Väntar bara på att älskling ska komma och hämta mig, sen får jag sova!

Carolina Landberg

catl_

20år, från Norrköping

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv