EVERYDAY I'M SHUFFELIN

Publicerad 2011-04-26 20:24:05 i Diary,

HAHA! Har en dator nu i alla fall! Min data funka ju inte med nån laddare som vi prova så vi kom fram till att det var datan som det var fel på och inte laddaren.. så nu har jag en underbart äcklig lånedator! Får hoppas på att hårddisken inte är skadad, annars ryker mina bilder på min dator. Inte kul!
Trotts detta har min dag varit en bra dag. Vart en lunch på Gu' va gott och en stan runda med Emelie.
She Loves her shower curtain!

MOBILINLÄGG

Publicerad 2011-04-22 08:31:24 i Diary,

Min data funkar fortfarande inte så det får bli ett till mobilinlägg. Åker till min kära morfar idag och kommer hem på söndag. Det ska bli riktigt mysigt. Så idag ska jag packa och köpa påskägg till Dejan sen finns väl inte mycket mer att göra. Åker kl 18. Jo, men en sak kan jag ju nämna, blev nominerad till en ledarcamp den 27-29maj och jag kom med. Riktig kul tycker jag. Det blir jag och 400 pers till haha, det var kanske inte så svårt att komma med ändå, men tycker fortfarande att det är dö kul! Nu ska jag dra mig lite till i sängen och sen upp och käka frukost.

MOBILINLÄGG

Publicerad 2011-04-20 07:49:44 i Diary,

GOD MORGON ALLA MORGONPIGGA NISSAR! HAR SOVIT SOM EN GUD IMATT. GÅRDAGEN VAR EN HÄRLIG DAG.BÖRJADE DAGEN MED ATT GÅ TILL BANKEN OCH BETALA TILLBAKA SKATTEPENGARNA JAG HADE KVAR, LÄMNADE BÖCKER PÅ BIBLOTEKET OCH SEN SOLA JDJAG RESTEN AV DAGEN MED EMELIE, ANDREA OCH MARRE. IDAG DÄREMOT BÄR DET AV MOT NYKÖPING TILL MIN KÄRA KUSIN SOM JAG INTE TRÄFFAT PÅ EVIGHETER, KÄNNS DET SOM! NU ÄR DET BARA ATT GÅ UPP, ÄTA, DUSCHA OCH FARA IVÄG!

IT´S A BEAUTIFUL MORNING, BELIEVE ME

Publicerad 2011-04-18 10:26:45 i Music,


Det ser att som om att det ska bli varmt idag. Då blir det att sitta på balkongen och börjar dagen med en härlig frukost. Nu skulle det vara jätte skönt att vara på landet och typ äta världens godaste frukost ute på gården och grilla på kvällen. Älskar lukten av grillat kött, då är det fan sommar.

Haha, inatt hade jag världes konstigaste drömmar med båda bilar, läskiga tanter och barn på motorcyklar.. Det är fan lustigt vad man drömmer egentligen

A NICE WALK TO REPLAY

Publicerad 2011-04-17 19:24:05 i Diary,

Nyligen hem kommen från en lång promenad med Dejan, Vart en Halvars påvägen med en hallonsaltlaktris och choklad, muums. Dejan hamnade nu framför sitt xbox och Halo så jag får väl ägna mig åt datan så länge, men den kan ju ockå vara roande på sitt sätt. haha

YOU ARE MY ANGEL

Publicerad 2011-04-17 11:22:36 i Pictures,

God morgon!
Såg ett gulligt sms från pojkvännen nu när jag vakna: "Jag älskar dig min ängel <333333"
Dagen börja ju bra i alla fall och inte nog med det, ska bli upp emot en 20 grader hela veckan nu. Hoppas väder rapporten håller vad den lovar bara. Idag får det bli en slapp dag. Har liksom inget planerat, får se vad som kommer!

SLEEP TIGHT

Publicerad 2011-04-17 02:49:14 i Diary,

Nu ska jag sova, börjar känna mig en aningen trötter nu faktiskt.
Men har haft en härlig dag med lång promenad med Emelie och Simba, avslutad med film mys med syrran.
God natt!

Carolina Landberg

catl_

20år, från Norrköping

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv