IDAG HAR JAG..

Publicerad 2012-02-29 20:54:34 i Jönköping,

..varit på diabetes föreläsning, tränat piloxing med Jessica, handlat frukost och annan mat, lagat mat, dansat och sjungit samtidigt som jag lagat mat, lagt in första tvätten, nu ska jag äta, duscha och sen är det väl tänkt att man ska plugga matte.. Får se va?! Åh, så duktig jag har varit, redo att bli sambo?! Yey!

HELG I JÖNKÖPING

Publicerad 2012-02-27 18:27:21 i Jönköping,

Nu har det varit fullt upp i Jönköping. Fredag, omtenta på psykologi och det kändes bra ändå. Lördag börja jag med omtenta på omvårdnaden, sen möte jag upp tjäder och shoppa lite inför kvällen sen blir det en trevlig förfest hos henne med Mikaela, Alina och Evelina och sen gick vi till Enkelt. Vankade hos tjäder och tog mig hem tidigt för att gå på 14-års kalas hos morfars särbo sen blev det lugnt! Idag började vi två nya kurser! Patofysiologi och farmakologi! Sjukt intensiv dag som nu avslutats med en riktigt tuff power walk i skogen! Helt slut i kroppen!

PSYKOLOGI

Publicerad 2012-02-24 13:03:31 i Jönköping,

Äntligen har jag gjort psykologi tentan. Hoppas nu på det bästa, återstår bara omvårdnads tentan i morgon och har bestämt mig för att klara den nu! Vore så himla gött. Om jag ska göra det så kanske jag inte ska sitta här och blogga, men måste kolla in lite klänningar som ska inhandlas på nätet, så en snabbis på datan, sen laga mat och sen tillbaka till my precious books, LOVE! (not).

GERONTOLOGI

Publicerad 2012-02-22 19:23:25 i Jönköping,

Äntligen så är man klar med examensuppgiften och redo inför slutredovisningen imorgon, i alla fall på papper, mentalt sätt vill jag bara sjuka genom jorden! Hatar redovisningar speciellt när man ska prata om sånt man egentligen inte förstår sig på, men ingen återvändo här inte. Det är bara att ta sig igenom det. Nu är man bara helt slut i huvudet och skulle hälar bara vilja lägga mig och sova, men ska äta klart och sen vara lite social med morfar, sen är det god natt för min del!

BREATHE WITH ME

Publicerad 2012-02-20 19:52:01 i Jönköping,

Fy farao vad seg jag känner mig! Det var länge sen man var såhär trött, har ingen aning om varför, men man har väl sånna dagar också! Har suttit i skolan hela dagen, översatt en sjukt jobbig engelska text till svenska. Vissa ord fanns inte på svenska och om det gjorde det fanns det inga synonymer så man fattar vad det betyder, tillslut vart jag i alla fall klar.. Sen när man kommer hem hittar men en fint skriven lapp från morfar, söt är han! Nu måste jag skriva lite till redovisningen på torsdag!

image description

VÅRMORGON

Publicerad 2012-02-20 08:07:20 i Jönköping,

Dags för skola! Ska lyssna på tandhygienisternas redovisning om hur man sköter äldres tänder och proteser.. Det är dock klockan 13 så vi ska ha gruppmöte inför redovisningen på onsdag, ångesten hat redan börjat komma!!

image description

LIVE LAUGH LOVE

Publicerad 2012-02-19 13:28:22 i Diary,

Du säger att jag är äcklig, att jag är både en fitta och hora, att du inte bryr dig om mig, men hur kommer det sig då att du gör allt för att få mig avundsjuk och få mig att må dåligt?! Att du suger kuk för att få upp din status?!
Det är bara kul att stå på sidan och kolla på när du gör bort dig inför hela världen! Stackare, du måste ha haft det svårt i livet, jag lider med dig!

JOHANNA LARSSON

Publicerad 2012-02-16 19:24:41 i Diary,

This day is over! Har hunnit med att fixa tatueringen, pluggat, fikat med bästa Johanna, vart massa snack om allt och lite planering inför hennes 20-årsdag, viserligen är det ett tag kvar, men ser fram emot det. Nu tillbaka till plugget. Redovisningen väntar imorgon och jag har ångest! Hatar redovisningar, men det måste göras, men nu är det bara inför halva klassen, nästa vecka är det för hela klassen! Hjälp!!!

TO LITTLE TO LATE

Publicerad 2012-02-16 00:46:59 i Diary,

God natt världen, vi ses imorgon. Då ska tatueringen fixas, plugga ska man också göra. Så blire kanske en promenix med Johanna! ..om hon nån gång lär sig svara på sms!
image descriptionimage description

H&M LOOK

Publicerad 2012-02-15 19:28:52 i Looks,

Skor - 299;-
Topp - 99;-
Shorts - 199;-
Kofta - 199;-
Örhängen - 49.50;-
Solglasögon - 59.50;-
Väska - 199;-

1 104;-

NUTRITION, SEXUTVECKLING OCH FÖDELSEDAG

Publicerad 2012-02-14 15:39:45 i Diary,

På väg hem från skolan och som vanligt är man fast i Nässjö till 15:49, men men! Hade Nutrition och åldrande idag, inget intressant egentligen men nyttigt att ha kunskap om! Har också bestämt vem som säger vad på redovisning på fredag, jag ska då prata om vad som händer i mannens och kvinnans underliv när man åldras, men hellre det än homosexualitet! Nu väntar jag bara på att tåget ska går så ska jag hem och fira kusin vitamin som blir 30, på självaste alla hjärtans dag!

image description

FUNDERINGAR

Publicerad 2012-02-10 22:55:43 i Diary,

Jag börjar få ångest! Jävla skit. Jag har hela tiden varit så inställd på att vilja bli ambulans SSK, men nu vet jag inte längre. Jag vet i alla fall att jag vill bli någon form av SSK men inte en helt vanlig som jag blir efter examen. Jag vill vidare utbilda mig ännu mer. Jag vill vara ute och träffa massa människor, samtidigt som jag vill sitta i labb och forska. Jag vill rädda liv in-action, samtidigt som jag vill forska på människans funktion i utvecklingen.. va fan ska jag göra?! Allt bara förstörs hela tiden, eller är det kanske ödet, nått måste det ju var. Jag är också inne på att jobba på Kriminalvården, men fan.. jag vet inte.. Det är jätte jobbigt. Funderar på att göra 15 miljoner yrkes test på internet bara för att stärka mina tankar, åt det ena eller andra hållet! BAJS DÅ!

STOCKHOLM

Publicerad 2012-02-03 22:23:00 i Shopping,

Har haft en super kul dag i huvudstaden med en massa rolig shopping tillsammans med Rebecca. Måste göras om, hade verkligen HUR kul som helst och det var en hel del prat om allt mellan himmel och jord. Det är alltid lika kul att umgås med henne. Nu ska jag sova, är hur trött som helt.

TOPSHOP - VERO MODA
Beyond Retro - Weekday
MONKI

WALK ON ICE

Publicerad 2012-02-01 19:24:51 i Jönköping,

Idag har vi haft en föreläsning om etnicitet, genus och sexualitet hos äldre, sen så tog Jessica och jag en genväg till stan över Munksjön och efter det tog jag bussen till A6 för att hitta en present till syster yster som fyller år imorgon, fick också med mig en hood från carling och ett linne från BikBok. Nu ska jag ägna mig åt plugg och imorgon åker jag hem och på fredag drar jag och tjäder till stockholm!! Yey!

Carolina Landberg

catl_

20år, från Norrköping

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv