I'M START FROM THE OTHER SIDE

Publicerad 2011-05-10 20:16:51 i Diary,

En härlig sommar dag. För nu kan man ju inte säga att det är vår längre. Även fast det snöa förra veckan! Tog ut Molve på gården första gången för i år och jag kan ju säga så att han hoppade av glädje. Dock när vi kom in och han skulle in i buren, var olyckan framme. han var lite för ivrig att hoppa in i buren att han hoppa ner från min famn och ena hans klo gick av, så det vart lite blod här och där. Men det var inte så faligt. Det slutade blöda ganska direkt.
Skjutsa precis hem Dejan, han mådde inte så bra. Så nu ska jag väl sätta mig och skriva lite på staten-grejen och kanske bli klar med Estet-uppgiften. Låter som en plan.

Juste, en katt kom och spanade på Molve. Men han var inte trevlig... tyvärr!

WE WILL DANCE ALL NIGHT LONG

Publicerad 2011-05-07 20:26:39 i Music,

Jennifer Lopez - Charge me Up

Kat Deluna - Drop it Low

David Guetta ft. Flo-Rida & Nicki Minaj - Where them Girls at

Taio Cruz - Believe in me Now

Jennifer Lopez - Hypnotico

GRATTIS THEA 4ÅR

Publicerad 2011-05-03 16:49:17 i Diary,

Ska snart vidare till mitt kära kusinbarn som blir 4 år idag. Grattis Grattis! Hon börjar bli riktigt stor nu. Känns som om det var förra året hon kom. Haha. Men upp ur sängen på med kavajen, (min underbara kavaj). och börja dra sig neråt.
Piss väder har det varit idag också. Äckel snö. Lite sent för aprilväder i maj!

WHAT A BEAUTIFUL MORNING

Publicerad 2011-05-01 10:01:08 i Diary,

Godmorgon alla glada och pigga.
Är dödstrött egentligen men kan inte somna om.. Känner mig bakis som fan, men hade en ruskigt trevlig kväll igår, med en heldel nya personer. Sitter hemma hos dejan nu och ska väl upp och se maj tåget senare. Han är ju och jobbar så jag får väl hitta nån annan som kanske vill gå med mig. Ska även förbi stan och köpa kavaj.

Carolina Landberg

catl_

20år, från Norrköping

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv