LET IT SNOW

Publicerad 2012-12-04 22:37:32 i Diary,

Äntligen hemma efter ett lugnt jobbpass. Dock så blev det en hel del promenader mellan husen, men vad gör det, lite snö har ju aldrig skadat. Ska däcka i sängen nu och sova som en björn, kan behövas efter att ha pulsat i snö hela kvällen!
 
 

WORK WORK

Publicerad 2012-12-04 15:17:00 i Diary,

Uppe med tuppen idag, bara för att se julkalendern. Vet inte riktigt vad jag tycker om den, men blir nog bättre ju närmare jul man kommer. Jobbet ringde imorse så ska jobba 17-22 i denna kyla! Ska ju dock inte klaga på snön, det är ju ändå vinter och det är ju ingen riktig jul utan snö. Nu slänger jag på en film innan jag drar mig. Peace!

THEATER

Publicerad 2012-12-03 18:20:00 i Diary,

Har sysselsatt hela eftermiddagen med att rita och tycker att det ser lovande ut. Har kommit på ett rätt så grymt tatuerings tema som jag tänkte sätta på kroppen, Teater/musikal tema. Låter kanske lite lame men kommer har lite gothic inslag i det, så det blir lite mer min stil på det hela. Slänger in en egopic och i brist på annat. Peace!
 

LITE MER ÄN UNDERBART

Publicerad 2012-12-02 22:12:15 i Diary,

Idag fick jag prata med en saknad vän. Det är ju liksom när man får höra deras röst som man inser att man saknat dom! Trots all skit så har vi fortfarande varan och man brukar ju säga att man ska bråka i ett förhållande, annas äre inte bra, haha. Nu har vi i alla fall pratat lite och jag längtar tills du kommer hem vännen!
 

Carolina Landberg

catl_

20år, från Norrköping

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv